RiB vzw: ReumaLinks

U bent hier:

 > Home  > Reumalinks

Zoek in de linklijst: 
• Sport
1 Sport: BelgiŽ
Gezond Sporten ..
Voor elke sporter, van recreant tot professioneel, maar ook trainers, begeleiders, sportverenigingen, sportfederaties...| informatie over training, blessures, hoe deze blessures vermijden, voeding, enz.
(Toegevoegd op 29-05-2006)
Gezondheid.be: dossier: Skiduim, geen banale verstuiking
Minder maar andere skiletsels. Met de verbetering van het skimateriaal en de toenemende populariteit van nieuwe skivormen zoals skisurfen en snowboarding, stelt men ook een verschuiving in aantal en soort skiletsels vast.
(Toegevoegd op 8-12-2005)
Handy Dance Brussels - Rolstoeldansen
Rolstoeldansen, Wheelchair Dancing, is een recreatieve, artistieke of competitieve activiteit, die zowel door personen met of zonder beperkingen kan beoefend worden.
(Toegevoegd op 13-12-2005)
Kariboe - Tenten, rugzakken, outdoor, buitensport, bergsport .
Kariboe: Equipment for travel and adventure. Outdoorkledij voor alle klimaten| Thermische onderkledij en waterdichte overkledij| Berg- en wandelschoenen| Muskietennetten| lichtgewicht tenten| Slaapzakken, rugzakken en reisbagage
(Toegevoegd op 6-12-2005)
Mensana (sport-evaluatiecentrum)
Er wordt op een wetenschappelijk onderbouwde manier sportmedisch advies verleend aan iedereen die met sport te maken heeft, dus ook voor zieken die willen sporten.
(Toegevoegd op 8-04-2011)
OKRA-SPORT
Sportfederatie is actief in 18 regio's en in 1 220 plaatselijke trefpunten die 225 000 leden verenigen. Ze is het trefpunt voor +55. (voorheen Seniorensport)
(Toegevoegd op 25-05-2006)
Psylos
Psylos staat voor Vlaamse Federatie voor Sport en Recreatie in de Geestelijke Gezondheidszorg: het bevorderen van sportparticipatie van mensen met psychische en psychiatrische beperkingen.
(Toegevoegd op 25-05-2006)
Recreas.be
Recreatief aangepast sporten vzw, is een erkende recreatieve sportfederatie voor personen met een handicap en heeft een werking in het ganse Vlaamse land.
(Toegevoegd op 13-12-2005)
Rolstoeldanssport Toekomst
Iedereen die wil dansen kan aan een of andere vorm deelnemen. Deelnemers van 8 tot 80 jaar! Voor iedere handicap of beperking is wel een oplossing of aanpassing te bedenken.
(Toegevoegd op 13-12-2005)
Special Olympics BelgÔe .
Special Olympics Belgique - Special Olympics BelgÔe - Special Olympics Belgium: Special Olympics Belgium is most important movment for sport training for mental handicapped people.
(Toegevoegd op 25-05-2006)
Sportcentrum Peerdsbos: Sport voor gehandicapten
Het provinciale sportpromotieteam van Antwerpen brengt een sportaanbod voor gehandicapte sporters, sportspeelschool, schoolsport ...
(Toegevoegd op 4-12-2005)
Tai Ji en Reuma
Hoe voor een reuma-patient een bewegingstherapie kan bijdragen tot een soepele beweging en correte houding.
(Toegevoegd op 4-12-2005)
Vlaamse Federatie van Sportverenigingen voor HartpatiŽnten (VFSH)
Wil een informatie- en uitwisselingsplatform zijn rond cardiovasculaire aandoeningen voor de patiŽnten en met de medewerking van vakmensen uit de gezondheidszorg en de politieke wereld.
(Toegevoegd op 25-05-2006)
Vlaamse Wandel- en Omnisportfederatie
Trek je er graag op uit, te voet of met de fiets, sta je bovendien graag eens stil bij al het moois aan natuur en cultuur wat Vlaanderen ons te bieden heeft ?
(Toegevoegd op 13-12-2005)
Vlaamse Wandelfederatie vzw
Doel en missie van onze federatie is om het wandelen te bevorderen op een georganiseerde, maar niet-prestatie- of wedstrijdgerichte wijze. Wandelingen, agenda, links...
(Toegevoegd op 13-12-2005)

Page 1 2 3

Terug | Link toevoegen

 MAROONAU  Top

 

Gebruik:

  • De website bevat honderden links ( Resources ) naar websites met informatie over reumatische aandoeningen, aanverwante onderwerpen of items belangrijk bij het aanvaarden en omgaan met reuma.
  • De links openen steeds in een nieuw venster.
  • De vereniging Reuma in Beweging vzw, verder afgekort als RiB vzw, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke schade, directe of indirecte, die voortkomt uit het gebruik van de informatie op deze website of bekomen via externe links.
  • De redactie is niet verantwoordelijkheid voor de inhoud van de teksten bij de vermelde sites alsook niet voor de inhoud van sites zelf.
  • De redactie heeft steeds het recht de sites die niet stroken met de doelstelling van deze website te verwijderen.

 

Opmerking / Attention:

  • Aan patiŽnten en geÔnteresseerden die informatie en/of raadgevingen via deze links zoeken, wordt aangeraden de verzamelde informatie te bespreken met de behandelend arts, specialist en/of hulpverlener.
  • Patients and lay persons looking for guidance among the target sources of this collection of links are strongly advised to review the information retrieved with their professional health care provider.

 MAROONAU  Top | Link toevoegen

[Home] [Reumalinks] [Boeken] [Agenda] [Aanmelden] [Wie zijn we] [Zoeken]

Zoeken in website

 

 

 

 

Voor meer informatie, opmerkingen of suggesties:

URL: http://www.rib.be

E-mail naar RIB

Links en Agenda van

Copyright © en Webrealisatie: RiB vzw

VVB vzw, VRL vzw en CIB-liga vzw

Sint-Servaasstraat 2, 3212 Pellenberg, BelgiŽ

 

Alle rechten voorbehouden
[ Privacy ]  [ Disclaimer ] [ Colofon ] [ Adverteren ]

 

 

ReumaLinks en ReumaKalender zijn producten van RiB vzw